SVATOMARTINSKÁ HUSA POMALU PEČENÁ…

Je tady čas „svatomartinského hodování“…

V termínu od pátku 8. listopadu (od cca 15:30 hodin) až do středy 13. listopadu vám nabízíme speciální tematické SVATOMARTINSKÉHO MENU.

Hlavním lákadlem našeho menu je POMALU PEČENÁ SVATOMARTINSKÁ HUSA“. Tato husa je připravována tradičně postaru s velkou pečlivostí a péčÍ. Naši kuchaři budou husu velmi pomalu péct, a to pouze za využití jejího vlastního tuku k pečení, nejde o konfit.

K huse vám naservírujeme náš restovaný špekový knedlík, domácí houskový knedlík a samozřejmě dva druhy zelí. Stejně jako u jiných jídel klademe důraz na domácí charakter naší kuchyně, aby „to bylo jako od babičky či maminky“. 

Naše menu není však jen o huse. Ochutnejte dále např.: speciální dezert, kterým je „SVATOMARTINSKÝ ROHLÍČEK“. 

Celé menu, sestavené paní šéfkuchařkou Janou Srničkovou,  naleznete pod článkem.

Doporučujeme rezervaci místa na telefonním čísle: 734 577 775, e-mailem: info@rsbudoucnost.cz